Toimistotila, Vuokrattavana, Rauma Aittakarinkatu 12, Kohde 817

Toimistotilaa vuokrattavana Aittakarinkatu 12:sta Raumalta! Meillä on vapaana kaksi vierekkäistä pientä toimistoa Aittakarinkadulla.

Toimistojen koot ovat 17m² ja 23m². Toimistot sijaitsevat toisessa kerroksessa ja molemmissa toimistoissa on useampi ikkuna sekä huoneet ovat hyvin valoisat.
WC tilat myös käytössä.

Toimistohuoneiden hinnat ovat 270€/kk (17m²) ja 325€/kk (23m²). Hinnat sisältävät arvonlisäverot. Myös sähkö kuuluu hintaan. Toimistot saatavissa myös yhteishintaan 570€/kk.
Myös 400 neliön liiketila vuokrattavana.
Lisätietoja ja näytön saa sovittua numerosta +358 44 0405930, Juuso Oksanen.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Aittakarinkatu 12
26100 Rauma
Tilatyyppi:
Toimistotila
Pinta-ala:
17 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
270 €/kk Sisältää alv

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Jaakko oksanen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.