Toimistotila, Vuokrattavana, Rauma Aittakarinkatu 12, Kohde 836

Toimistotilaa vuokrattavana Aittakarinkatu 12:sta Raumalta! Meillä on vapaana kaksi vierekkäistä pientä toimistoa Aittakarinkadulla.

Toimistojen koot ovat 17m² ja 19m². Toimistot sijaitsevat toisessa kerroksessa ja molemmissa toimistoissa on useampi ikkuna sekä huoneet ovat hyvin valoisat.

Toimistohuoneiden hinnat ovat 220€/kk (17m²) ja 235€/kk (19m²). Toimistot saatavissa myös yhteishintaan 435€/kk. Lisätietoja ja näytön saa sovittua numerosta 044 0405930, Juuso Oksanen.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Aittakarinkatu 12
26100 Rauma
Tilatyyppi:
Toimistotila
Pinta-ala:
17 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
220 €/kk Alv 0%

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Kulunvalvonta, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Voimavirta, Vesi/viemäri, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Juuso oksanen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.