Liiketila, Vuokrattavana, Rauma Aittakarinkatu 12, Kohde 844

Tarvitsetko suurempaa liiketilaa läheltä Rauman keskustaa? Tämä liiketila sijaitsee Aittakarinkatu 12:sta ja on kooltaan 374 m². Huonekorkeus on jopa yli 6 metriä. Liiketilassa on uudehko ilmanvaihtoyksikkö. Kiinteistöllä on oma parkkialue, joka sisältää 30 autopaikkaa. Tiloissa oma saniteettitila, joka sisältää kattavan taukotilan, ml. keittiön, ruokailutilat, suihku sekä oma WC. Asiakkaille on erillinen WC.

Hinta on 3 000€ + arvonlisävero 24% per kuukausi. Lämmitys ja ilmanvaihto sisältyy hintaan. Toimitila on jo vapaana ja mahdollista aloittaa liiketoiminta heti. Vakuus sovitaan erikseen vuokralaisen kanssa. Toimitilan kalusteet mahdollista saada myös vuokrattua (aiemmin kirpputorin käytössä).

Lisätietoja ja varattua näytön saat soittamalla numeroon 0500 3233 27, Jaakko Oksanen.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Aittakarinkatu 12
26100 Rauma
Tilatyyppi:
Liiketila
Pinta-ala:
374 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
3 000 €/kk Alv 0

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Keittiö, Valmistuskeittiö, Taukotila, Näyteikkuna, Kameravalvonta, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Nosto-/pariovet, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Jaakko Oksanen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.