Omakotitontit, Myytävänä Rauma Kortela / Varesniituntie / Rakennuspaikka 8, Kohde 915

Varesniituntien rakennuspaikka 8

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Kortela / Varesniituntie / Rakennuspaikka 8
26840 Rauma
Asuintonttityyppi:
Omakotitontit
Pinta-ala:
3638 m2
Kauppatapa:
Myytävänä
Myyntihinta:
18 190 €

Lisätiedot

Lisätiedot:
Rauman kaupunki myy karttaliitteen mukaista rakennuspaikkaa Kortelasta. Rakennuspaikka myydään määräalana tilasta 684-420-1-656 (Koivuniemi). Rakennuspaikan lohkominen on vireillä. Rakennuspaikkakohtainen pinta-ala on likimääräinen ja tarkentuu lopullisesti lohkomistoimituksen yhteydessä. Rakennuspaikkaa ei ole mahdollista vuokrata. Rakennuspaikkaa koskeva kaavakartta sekä kaavamääräykset (Kortelan osayleiskaava) ovat liitteenä. Rakennuspaikalle annetaan osoite rakennusluvan hakemisen yhteydessä. Tarkemmista rakentamisen mahdollisuuksista lisätietoa antaa rakennusvalvonta, https://www.rauma.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/rakennusvalvonta/

Rakennuspaikoille on rakennettu vasta valmistunut yksityistie. Rakennuspaikan ostajasta tulee Varesniitun, Kitulantien sekä Kortelan yksityistien osakas.

Rakennuspaikoilla on vesi- ja paineviemäriliittymismahdollisuus. Jätevesiverkostoon liittyminen edellyttää kiinteistökohtaista jätevesipumppaamoa. Rauman Vesi antaa lisätietoja em. vesi- ja jätevesiliittymistä sekä hinnoittelusta. https://www.rauma.fi/raumanvesi/yhteystiedot/

Sähkö ym. liittymien hankkiminen jää ostajien vastuulle.

Rakennuspaikka varataan erillisellä päätöksellä. Hakuohjeet löytyvät ilmoituksen linkistä.

Ostaja vastaa rakennuspaikan varausmaksun (400 euroa) lisäksi Maanmittauslaitoksen suorittaman lohkomistoimituksen kustannuksista, lainhuudatuskuluista (noin 144 euroa), kaupanvahvistajan palkkiosta (120 euroa) sekä varainsiirtoverosta (4 % kauppahinnasta).

Liitteet & linkit

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Palvelupiste Pyyrman

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.