Teollisuustila, Vuokrattavana, Unaja Niskantie 23, Kohde 768

Todella hieno teollisuushalli upealla nykyaikaisella toimistotilalla. Hyvät liikenneyhteydet, halli on aivan valtatien vieressä ja mahdollinen valomainos näkyisikin valtatielle hyvin. Eristeryssä hallissa on mm. Iso nosto-ovi, tukeva betonilattia ja iso sisäkirkeus (vapaakorkeus 6m). Piha on asfaltoitu ja hallin takana on iso aidattu varasto. Halliin tulee ns. paksut kaapelit.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Niskantie 23
26910 Unaja
Tilatyyppi:
Teollisuustila
Pinta-ala:
800 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Keittiö, Taukotila, Näyteikkuna, Internet-yhteys, Kulunvalvonta, Kameravalvonta, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Voimavirta, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Nosto-/pariovet, Aidattu piha, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä
Lisätiedot:
Todella hieno 40x20m teollisuushalli, upealla nykyaikaisella toimistotilalla. Toimistotilat, keittiö, wc:t (3) ja toimistot (4, mahdollisuus lisätä) uutta vastaavassa kunnossa. Huoneissa on tarvittava määrä pistorasioita, verkkopistorasiat sisäverkolle. Nykyaikainen kameravalvonta kiinteiatön kattavasti.

Hyvät liikenneyhteydet, halli on aivan valtatien (8) vieressä ja mahdollinen valomainos näkyisikin valtatielle hyvin.

Eristeryssä hallissa on mm. Iso nosto-ovi (n.5x5m), tukeva betonilattia ja iso sisäkirkeus (vapaakorkeus 6m, katto 7m). Sisältä halli on avoin, seinät on valkoiset ja lattia harmaa.
Hallin puolella on erillinen wc toimisto-wc:n lisäksi ja pukutila-valmius.

Piha on asfaltoitu ja hallin takana on iso aidattu piha/kenttä. Hallin pihasta ja takaa ympäri pääsee ajamaan rekalla.

Halliin tulee ns. paksut sähkökaapelit.

Talvella hallissa pysyy hyvin peruslämpö, joten
lämmityskustannukset ovat pienet. Toimiston puolella katossa ilmalämpöpumppu, jossa lämmitys/viilennys.

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Tapio Parjanen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.