« Edellinen | Seuraava »
 

Teollisuustontti, Myytävänä, Vuokrattavana, Rauma Impivaarantie, Kohde 966

Uusia kalliopohjaisia yritystontteja ennakkovarattavissa korttelissa 1722, Susivuoren teollisuusalueella (pohjoiskehän pohjoispuolella).

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Impivaarantie
26200 Rauma
Tonttityyppi:
Teollisuustontti
Pinta-ala:
62700 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana / Myytävänä
Vuokrahinta:
0,30 €/vuosi Vuokrataso 5% myyntihinnasta (6€/m²)
Myyntihinta:
6 € Myyntihinta / m²

Lisätiedot

Lisätiedot:
Uusia kalliopohjaisia, monipuolisen kokoisia yritystontteja ennakkovarattavissa korttelissa nro 1722, Susivuoren teollisuusalueen laajennusosasta (pohjoiskehän pohjoispuolella). Tonttien pinta-alat noin 6900 m² - 14000 m². Tontit ovat luovutettavissa 2024 - 2025 aikana, jolloin alueen lopulliset infratyöt valmistuvat. Alueeseen rajautuu suurin osin rakentunut Susivuoren eteläosan teollisuusalue.

Alue on logistisesti yritysalueiden keskiössä valtatie 8:n välittömässä läheisyydessä. Myös valtatie 12:lle on sujuvat yhteydet Koillisväylän kautta. Lakarin logistiikka- ja yritysalueelle on vain muutaman minuutin matka.

Liitteet & linkit

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Ari-Pekka Asikainen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.