Teollisuustontti, Myytävänä, Vuokrattavana, Rauma Teodoliittitie 5, Kohde 792

Kiinteistötunnus: 684-17-1718-4

Uudelta asemakaava-alueelta on ennakkovarattavissa teollisuus- ja varastorakennusten tontteja korttelista 1718, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta sekä näkyviltä sijainneilta. Tontti sijoittuu kesäkuuhun 2023 mennessä valmistuvan Teodoliittitien ja Statiivitien varrelle.

Alueeseen rajautuu laaja ja uusi rakenteilla oleva Lakari-Liinalan yritysalue sekä sekä jo suurin osin rakentunut Isometsän-Susivuoren teollisuusalue. Tulevaisuudessa alue tulee olemaan logistisesti yritysalueiden keskiössä, valtatie 8:n välittömässä läheisyydessä. Myös valtatie 12:lle on sujuvat yhteydet Koillisväylän kautta.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Teodoliittitie 5
26100 Rauma
Tonttityyppi:
Teollisuustontti
Pinta-ala:
3716 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana / Myytävänä
Vuokrahinta:
1 114,80 €/vuosi vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin
Myyntihinta:
22 296 €

Lisätiedot

Tontin pinta-ala:
3716 m²
Rakennusoikeus:
1486 k-m², (e=0,40)
Kaavamääräys:
TY1, Teollisuus- ja varastorakennusten korttelialue, jolla ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia. Alueelle voidaan rakentaa myös yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevia rakennuksia ja laitoksia.
 

Liitteet & linkit

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Maankäyttöinsinööri Ari-Pekka Asikainen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.