Muu tila, Vuokrattavana, Rauma Isometsäntie 23, Kohde 641

Vuokrataan 1.10.2019 alkaen uusi (rakennettu v. 2018) käyttämätön 80,1 m2 talliosake esimerkiksi liiketilaksi, varastoksi tai harrastuskäyttöön.

Tila sijaitsee Rauman Susivuoressa hyvien liikenneyhteyksien päässä, Turku-Pori -tien varrella. Susivuoren alue on Rauman voimakkaimmin kasvavia teollisuusalueita. Keskustan laajat palvelut ovat 5 minuutin ajomatkan päässä. Rauman elinvoimainen satama-aluekkin vain 10 minuuntin ajomatkan päässä. Rauma on saanut isoja laivatilauksia, jolla erittäin iso työllisyysvaikutus. Tässä olisi esimerkiksi jollekin alueen investoinneista työllistyvälle loistavat ja edulliset tilat.

Talliosake koostuu lattiapinta-alaltaan 52,7 m2 täyskorkeasta hallitilasta (korkeus n. 5 metriä) ja 27,4 m2 kiinteästä parvitilasta esimerkiksi toimistokäyttöön. Parvella on tyylikäs laminaattilattia.

Tilassa on sähkökäyttöinen nosto-ovi ja normaali ovi kulkemista varten. Kiinteistössä kameravalvonta, asfaltoitu piha, turvallinen ympäristö sekä valmiit vakuutukset kiinteistöosakeyhtiön toimesta.

Vakiovarusteisiin kuuluvat myös:
-Internet-yhteys
-koneellinen poistoilmanvaihto
-kylmä vesi
-loisteputkivalaistus
-moottoroitu nosto-ovi erillisellä käyntiovella
-öljyn- ja hiekanerotuskaivo
-pesumahdollisuus/roiskeenkestävät seinät
-kiinteistössä tallentava kameravalvonta
-vakuutettu kiinteistö
-valaistu ja asfaltoitu piha-alue
-valmis isännöinti- ja kiinteistöhuoltosopimus
-vesitiivis epoksi-pinnoitettu lattia
-WC-varaus
-voimavirta

Vuokra koko tilaan vain 640 euroa kuukaudessa eli hieman alle 8 e/m2. Vuokran lisäksi vuokralainen maksaa veden ja sähkön kulutuksen mukaan. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen. Veden kulutusta mittaamaan on osakekohtainen vesimittari.

Vuokravakuudeksi riittää 1 kuukauden vuokra. Sopimus voidaan tehdä toistaiseksi voimassaolevana.

Olethan rohkeasti yhteydessä!

Y.t. Markus Määttä
p. 0509103644

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Isometsäntie 23
26100 Rauma
Tilatyyppi:
Muu tila
Pinta-ala:
80 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
640 €/kk

Lisätiedot

Varusteluettelo:
Internet-yhteys, Kulunvalvonta, Kameravalvonta, Lämmitys, Ilmanvaihto, Voimavirta, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Rasva-/öljykaivo, Nosto-/pariovet, Aidattu piha, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Markus Määttä

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.