Liiketila, Myytävänä Rauma Kuninkaankatu 7, Kohde 920

Vanhan Rauman sydämessä Unescon maailmanperintökohteessa keskeisimmällä sijainnilla oleva liikehuoneistojen kokonaisuus omalla 1053 m² omalla tontilla.

Kuninkaankadun suuntaisesti sijaitsee näyteikkunoin varustellut liikehuoneistot 150 m² ja 200 m². Liikehuoneistot ovat kaukolämmössä. Pihan perällä on remontoitu sähkölämmitteinen luhtiaitta, joka sisältää kaksi identtistä pientä liikehuoneistoa a 75 m². Lisäksi korjausta vaativa verstasrakennus n. 70 m² sekä kylmä piharivistö. Rakennusoikeutta 265 m². Jukka Koivula on suunnitellut kiinteistölle uudisrakennuksen asuinkäyttöön, josta piirustukset olemassa.

Tämä on upea ja uniikki kiinteistökokonaisuus, joka luo pohjan moninaisten liike-ideoiden suunniteluun ja toteuttamiseen. Lisätiedot ja esittelyvaraukset Anne Isotupa 040 594 7133 anne@reallkv.fi

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Kuninkaankatu 7
26100 Rauma
Tilatyyppi:
Liiketila
Pinta-ala:
600 m2
Kauppatapa:
Myytävänä
Myyntihinta:
495 000 €

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Taukotila, Näyteikkuna, Lämmitys, Vesi/viemäri, Aidattu piha, Pysäköintipaikat

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Anne Isotupa
Real LKV

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.