Liiketila, Vuokrattavana, Unaja Niskantie 23, Kohde 775

Hieno nykyaikainen toimistotila/liiketila, kahdessa kerroksessa ja julkisivu/toimistot lasiseinällä. Neuvottelutilat 8:lle hengelle. Hyvät liikenneyhteydet, Toimisto on aivan valtatien vieressä ja yrityksen mahdollinen valomainos näkyisikin valtatielle hyvin. Toimistotila sijaitsee eristetyn hallin yhteydessä, joten toimiston lisäksi mahdollista vuokrata myös aidattua takapiha-aluetta esim.
varastotilaksi, tai osa hallia / halli yrityksesi toimintaan. Piha on asfaltoitu ja rakennuksen takana on iso aidattu alue.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Niskantie 23
26910 Unaja
Tilatyyppi:
Liiketila
Pinta-ala:
800 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Keittiö, Taukotila, Internet-yhteys, Kameravalvonta, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Paineilma, Voimavirta, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Nosto-/pariovet, Aidattu piha, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä
Lisätiedot:
Toimistotilat, keittiö, wc:t molemmissa kerroksissa ja suihku.
Toimistohuoneita on neljä, neuvottelutilat 8:lle. Pienellä työllä toimistoja/huoneita on mahdollista tehdä lisää (sovittavissa erikseen).Tilat ovat uutta vastaavassa kunnossa. Huoneissa on tarvittava määrä pistorasioita ja, verkkopistorasiat sisäverkolle yms. Nykyaikainen kameravalvonta koko kiinteistön kattavasti.

Hyvät liikenneyhteydet, halli on aivan valtatie 8:n vieressä ja mahdollinen valomainos näkyisikin valtatielle hyvin.

Mahdollista vuokrata tilaa myös
Eristetystä hallista/aidatulta pihalta. Halliin on mm. iso nosto-ovi (n.5x5m), tukeva betonilattia ja iso sisäkorkeus (katto 7m). Sisältä halli on avoin, seinät on valkoiset ja lattia harmaa. Hallin puolella on erillinen wc toimisto-wc:n lisäksi ja pukutila-valmius.

Piha on asfaltoitu ja hallin takana on iso aidattu piha/kenttä. Hallin pihasta ja takaa pääsee ajamaan ympäri myös rekalla.

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Tapio Parjanen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.