Teollisuustila, Vuokrattavana, Rauma Hitsaajantie 2, Kohde 635

Kokonaispinta-alaltaan noin 1500m² tuotantorakennus, josta tällä hetkellä vuokrattavana noin 1100m². Tuotantotilan puolelle sekä lastauslaituri että maanvarainen sisäänkäynti. Iso 5000m² piha-alue, joka soveltuu erinomaisesti varastointiin, purkamiseen, pakkaamisen ja paikoitukseen.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Hitsaajantie 2
26820 Rauma
Tilatyyppi:
Teollisuustila
Pinta-ala:
1100 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Taukotila, Näyteikkuna, Lämmitys, Voimavirta, Vesi/viemäri, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat
Lisätiedot:
Erinomaisella sijainnilla vapaana olevaa tuotanto- toimisto- ja sosiaalitilaa noin 1100m². Vuokralaisen käyttöön myös iso asfaltoitu pihamaasto, jossa tilaa varastoida, purkaa, pakata tai parkkeerata. Tilat täysin käyttövalmiit monenlaiseen toimintaan. Vieressä kulkevat hyvät kulkuyhteydet mm. 8- tielle matkaa kivenheitto.

Koko kiinteistö (n. 1500m²) myös myytävänä. Pyyntihinta 650.000€.

Lisätiedot: http://www.rpr.fi/hitsaajantie/

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Marko Aalto
Länsi-Suomen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.