Toimistotila, Vuokrattavana, Rauma Nortamonkatu 18, Kohde 854

Toisen kerroksen avaraa toimisto- työtilaa. Tilassa minikeittiö, pukuhuone ja wc:t. Tila koostuu kahdesta eri liiketilasta, jotka helppo jakaa tai yhdistää tarpeiden mukaan.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Nortamonkatu 18
26100 Rauma
Tilatyyppi:
Toimistotila
Pinta-ala:
181,5 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
1 860 €/kk + alv 24%

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Keittiö, Lämmitys, Ilmanvaihto, Vesi/viemäri, Hissi
Lisätiedot:
Toisen kerroksen toimisto-työtilaa, jotka muodostuvat kahdesta eri tilasta (143,5m² ja 38m²). Tilat helposti yhdistettävissä tai jaettavissa. Tiloihin kulku Nortamonkadun puolelta hissillä tai rappusilla sekä ns. takapihan parkkitasanteelta suoraan tähän isompaan tilaan.
Tiloissa minikeittiöt, pukuhuone sekä wc:t.
Ikkunat Nortamonkadulle päin. Vuokrattavissa myös naapuritila (123m²), jossa saunatilat, keittiö, pukuhuoneet, wc:t sekä yksi iso huonetila.

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Marko Aalto
OP Koti Länsi-Suomi Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.