Toimistotila, Vuokrattavana, RAUMA Suojantie 5, Kohde 514

Seaside Industry Park Rauma on itsenäisistä yrityksistä koostuva erityisesti meriteollisuuteen keskittynyt raskaan teollisuuden teollisuuspuisto. Puisto tarjoaa tehokkaan toimintaympäristön, jonka toimiva infrastruktuuri, monipuoliset palvelut sekä laaja yritys- ja yhteistyöverkosto takaavat siellä toimiville yrityksille erinomaiset toimintaedellytykset. Puistossa toimii yli 30 yritystä, mm. Rauma Marine Constructions Oy ja Kongsberg Maritime Finland Oy.

Puistossa on tällä hetkellä vapaana erisuuruisia, äskettäin remontoituja toimistotiloja yksittäisistä huoneista aina satojen neliöiden kokonaisuuksiin. Vuokraus on joustavaa ja vuokrasopimukset räätälöidään kunkin vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vuorattavat tilat vaihtelevat 15 m²-2000 m².


www.seasideindustry.com

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Suojantie 5
26100 RAUMA
Tilatyyppi:
Toimistotila
Pinta-ala:
2000 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Timo Luukkonen
Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.