Yritystontti, Myytävänä, Vuokrattavana, Rauma Kaaritie 25, Kohde 70

Vapaata tonttialuetta korttelissa 1712 (n. 2570 - 5300 m²)

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Kaaritie 25
26100 Rauma
Tonttityyppi:
Yritystontti
Pinta-ala:
2570 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana / Myytävänä
Vuokrahinta:
719 €/vuosi
Myyntihinta:
14 392 €

Lisätiedot

Pinta-ala:
noin 2570 - 5300 m²
Rakennusoikeus:
40% tontin vuokrattavasta pinta-alasta.
Tonttialue:
Karttaan rajatulla alueella on voimassa tonttijako, jossa on osoitettu kaksi erillistä lohkomatonta tonttia (kartalla 1 ja 2). Alueesta voidaan vuokrata tarkoituksenmukainen kokonaisuus.
Tontin varaaminen:
Tontti / tontit varataan kaupungingeodeetin päätöksellä. Ennen tonttivarauksen tekemistä tulee mahdollisen tontinvaraajan keskustella vuokranantajan kanssa yritystoiminnan sopivuudesta ko. alueelle sekä mm. tontin kiinteistönmuodostukseen liittyvistä aikataulujärjestelyistä.
Asemakaava:
Tonttialue on asemakaavassa teollisuus- ja varastorakennusten sekä liike- ja toimistorakennusten korttelialuetta (TK-2).
Kulkuyhteys:
Kulku tonteille tapahtuu Kaaritien kautta. Volttitietä ei ole rakennettu kartassa näkyvin osin.
Muuta:
Yllä mainitut vuokra- ja myyntihinnat on laskettu 2570 m² tontille. Myyntihinta 5300 m² tontille on noin 29680 euroa ja vuokra vastaavasti noin 1484 euroa / vuosi. Kaupunginvaltuusto on määrittänyt tontin vuokra- ja myyntihinnat 28.4.2014 § 53.
 

Liitteet & linkit

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Maanmittausinsinööri Ari-Pekka Asikainen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.