Yritystontti, Myytävänä, Vuokrattavana, Rauma Kaaritie 28 / Volttitie 15, 17 ja 19, Kohde 48

SUSIVUORI
Vapaata tonttialuetta korttelissa 1716

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Kaaritie 28 / Volttitie 15, 17 ja 19
26100 Rauma
Tonttityyppi:
Yritystontti
Pinta-ala:
10113 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana / Myytävänä
Vuokrahinta:
2 832 €/vuosi
Myyntihinta:
56 633 €

Lisätiedot

Pinta-ala:
noin 10113 m²
Rakennusoikeus:
noin 4045 m²
Tonttialue:
Karttaan rajatulla alueella on voimassa tonttijako, jossa on osoitettu kolme erillistä tonttia (Volttitie 15, 17 ja 19). Tontit voidaan mahdollisuuksia mukaan vuokrata yksittäin tai vuokralaisen tarpeisiin sopivan kokoisina tontteina.
Muu lisätieto 1:
Ennen tonttivarauksen tekemistä tulee mahdollisen tontinvaraajan keskustella vuokranantajan kanssa yritystoiminnan sopivuudesta ko. alueelle sekä mm. tontin kiinteistönmuodostukseen liittyvistä aikataulujärjestelyistä.
Asemakaava:
Tonttialue on asemakaavassa teollisuus- ja varastorakennusten sekä liike- ja toimistorakennusten korttelialuetta (TK-2). Tarkat asemakaavamääräykset löytyvät asemakaavakartasta kohdasta kaavat -> kaavamääräykset.
Kulkuyhteys:
Kulku tonteille tapahtuu Kaaritien kautta. Volttitietä ei ole rakennettu kartassa näkyvin osin.
Muu lisätieto 2:
Tontti / tontit varataan teknisen lautakunnan päätöksellä. Kaupunginvaltuusto on määrittänyt tontin vuokra- ja myyntihinnat 28.4.2014 §53.

Liitteet & linkit

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Maanmittausinsinööri Ari-Pekka Asikainen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.