Yritystontti, Myytävänä, Vuokrattavana, Rauma Lakarinkatu, Kohde 756

Uudelta Lakari-Liinalan yritysalueelta teollisuus-, varasto- ja logistiikkarakennusten tontteja ennakkovarattavissa noin 5,6 ha:n suuruisesta korttelista 2615, erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta sekä näkyvältä paikalta! Alue sijoittuu Lakarinkadun alkupäähän.

Alueeseen rajautuu parhaillaan rakentuva Lakarin logistiikka- ja yritysalue sekä jo suurin osin rakentunut Isometsän-Susivuoren teollisuusalue. Tulevaisuudessa alue tulee olemaan logistisesti yritysalueiden keskiössä, valtatie 8:n välittömässä läheisyydessä. Myös valtatie 12 on hyvin saavutettavissa.


Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Lakarinkatu
26100 Rauma
Tonttityyppi:
Yritystontti
Pinta-ala:
56000 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana / Myytävänä
Vuokrahinta:
0,30 €/vuosi euroa / m²
Myyntihinta:
6 € euroa / m², tontin ostaminen on mahdollista, kun rakentamisvelvoite on täytetty

Lisätiedot

Kaavamääräys:
Teollisuus-, varasto- ja logistiikkarakennusten korttelialue (T1). Alueelle voidaan rakentaa myös yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevia rakennuksia ja laitoksia. Rakennuksen etäisyyden toisen tontin rajasta on oltava vähintään puolet rakennuksen korkeudesta. Tontin ulkovarastoalueet on aidattava vähintään 180 cm korkealla rakenteellisella aidalla.
 
Tonttikoko:
Yritystoiminnan kannalta sopiva tontin koko määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan.
 
Kunnallistekniikka:
Kortteli rajautuu rakennetuun katuun. Muu kunnallistekniikka, kuten vesijohto ja jätevesi sekä hulevesijärjestelyt räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
 
Tontin varaaminen:
Sopiva tontti varataan viranhaltijapäätöksellä. Tontin varausmaksu on 1000 euroa.
 
Huom:
Googlen karttapalvelu näyttää tontille virheellisen sijainnin. Oikea sijainti ilmenee liitekartoista.

Liitteet & linkit

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Ari-Pekka Asikainen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.