Yritystontti, Myytävänä, Vuokrattavana, Rauma Sinkokatu 19, Kohde 37

KAIVOPUISTO
684-3-335-18
TPY

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Sinkokatu 19
26100 Rauma
Tonttityyppi:
Yritystontti
Pinta-ala:
4397 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana / Myytävänä
Vuokrahinta:
3 628 €/vuosi
Myyntihinta:
72 551 €

Lisätiedot

Muu lisätieto 1:
Perusvuokraan indeksitarkistus
Pinta-ala:
4397m2
Rakennusoikeus:
1759 k-m2 (e=0,40)
Kaavamääräys :
TPY-tontti (TPY Ympäristöhäiriöitä tuottamattomien teollisuus- ja palvelurakennusten korttelialue)Tarkat kaavamääräykset asemakaavakartasta.
Muu lisätieto 2:
Tontti varataan teknisen lautakunnan päätöksellä. Kaupunginvaltuusto on määrittänyt tontin vuokra- ja myyntihinnat 28.4.2014 §53.
Lisätiedot:
Tontille kaavassa osoitetusta enimmäisrakennusoikeudesta on toteutettava sopimuksen mukaisen kahden vuoden rakentamisvelvoiteajan kuluessa vähintään 50 %. Tekninen lautakunta voi erityisestä syystä myöntää tähän poikkeuksen. Mikäli enimmäisrakennusoikeutta ei käytetä yhdellä kertaa, tontille haettavan ensimmäisen rakennusluvan asemapiirroksessa on esitettävä suunnitelma tontin koko rakennusoikeuden käyttämisestä.

Rauman kaupunki vastaa maaperän kunnostamisesta erikseen sovittavalla tavalla, mikäli tontin maaperä todetaan tontilla tehtävien kaivutöiden yhteydessä aikaisemman käytön johdosta pilaantuneeksi. Vuokralainen sitoutuu ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen Rauman kaupungin tekniselle virastolle kaikista tontilla tehtävistä kaivutöistä. Mikäli vuokralainen laiminlyö tämän velvoitteensa, kaupunki ei vastaa niistä kustannuksista, joita vuokralaiselle mahdollisesti aiheutuu sen johdosta, että maaperän kunnostamistoimenpiteet viivästyttävät tontin varsinaista rakentamista. Vuokralainen vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat tontin istutettavien osien peittämisestä ja kuntoon saattamisesta sekä tontin muiden alueiden asvaltoinnista.
Karttalinkistä löytyvät sijainnin koordinaatit.

Liitteet & linkit

Yhteystiedot

Maanmittausinsinööri Ari-Pekka Asikainen

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Yrittäjät

Rauman kaupunki verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa, toimitilakysymyksissä ja yhteistyökumppanien etsinnässä. Rauma sijaitsee logistisesti hyvien yhteyksien sekä palvelujen äärellä ja tarjoaa yrityksellesi erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintaan. Autamme Sinua mielellämme, oli kysymys sitten yrityksesi laajentamisesta tai sijoittumisesta Raumalle. Tutustu sijoittumispalveluihimme ja ota yhteyttä.